Veiliger dan thuis

Veiligheidsgarantie

DICHTERBIJ is een absoluut veilige theaterbeleving. Ze wordt gerealiseerd in..

De áller-veiligste locatie

Zorgvuldig en in samenspraak met de veiligheidsregio geselecteerd. Een zaal die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Er is ingezet op een optimale luchtbehandeling. Aerosolen worden optimaal afzogen en frisse (en verwarmde) lucht wordt continue aangevoerd, en ga zo maar door. ..

De áller-veiligste setting

Onderzoek toont aan dat er tot dusver géén besmettingen zijn opgetreden in theaters.

zorgeloos genieten

Aan alles gedacht

Mede door de ruime parkeergelegendheid, de directe toegang van buiten en de oppervlakte van de theaterzaal verblijft u (al dan niet met z’n tweeën) van begin tot eind in uw eigen safe-zone. 

Een krachtig ventilatiesysteem zorgt voor de directe afzuiging van aerosolen en voor de invoer van verse (en verwarmde) lucht van buiten.

Veelgestelde vragen

Stel ze gerust!

Het toilet is heel veilig te bezoeken! We beschikken over meerdere toiletgroepen en ons personeel desinfecteert het toilet grondig na iedere toiletgang.

Een speciaal ventilatiesysteem zorgt voor de directe afzuiging van aerosolen en de invoer van verse (en verwarmde) lucht van buiten. Er wordt geen gebruik gemaakt van recirculatietechnieken zoals airco.

Geen van de maatregelen doet inbreuk op de beleving. Integendeel, de veiligheid maakt dat u onbezorgd kunt opgaan in deze prachtige show. We kunnen niet wachten om voor u te spelen!