publieksreacties

Dichterbij

Veel mensen putten dagelijks uit de kracht van Dichterbij. Zij bezochten de show en wilden hun ervaringen met ons delen.
Sommigen na dagen, anderen na weken of zelfs maanden. En dit raakt ons. Het sterkt ons in onze missie. Want natuurlijk zijn wij overtuigd van onze theaterproductie, maar zijn anderen dit ook?

Met een 4,7/5 op Google (400+) geloven wij van wel. Met al die pure en eerlijke reacties van mensen nog meer. Lees ze hier.

Ik heb ontzettend gelachen, heb gehuild, werd verwonderd, ontroerd en heb heel wat bijgeleerd. deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen. schitterend acteerwerk, prachtige performance. deze avond zal me nog lang bijblijven.

Het leukste uitje uit onze relatie!

Briljant gemaakt theaterstuk! Het heeft me diep geraakt, zoveel herkenning, met een lach en een traan.De dynamiek tussen twee geliefden, de worsteling die ermee gepaard gaat. In begrijpelijke, pakkende taal wordt je meegenomen naar de bron, naar het ontstaan van deze relatiecrisis. Passie, verdriet, ontreddering, maar ook hoop… samen helen is mogelijk waardoor we nog beter leren liefhebben met compassie voor elkaar en voor onszelf. Het stuk laat ons zien dat samen blijven investeren in je relatie je zoveel kan opleveren. Het blijft boeien tot het eind. Het stuk zit zo goed in elkaar en is zo mooi en integer gemaakt. Vol met mooie inzichten, handvatten en een hart vol liefde de zaal verlaten. Echt een aanrader voor zowel mannen als vrouwen! Bedankt voor de ontroerend mooie avond!

Wat een geweldige voorstelling, zo herkenbaar en zo fijn dat dit onderwerp met humor gebracht wordt en door middel van theater gaat het veel meer leven en begrijp je je partner beter. Ga door en wat ik al aangaf op die avond zou ik deze heel graag nog een keer willen zien, mogelijk ooit eens een dvd ervan uitbrengen? Dan ben ik de 1e die hem koopt 😉

Het raakte mij diep en zette mij aan het denken. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Een avond om nooit te vergeten

Het greep me echt naar de keel, aanrader om zelf te gaan zien

Hij is nu toegankelijker en meer “aanwezig” in het contact. Geweldig dat door jullie voorstelling iets in gang is gezet en de liefde weer stroomt.

De kwetsbaarheid van de spelers is geweldig en zuigt je mee in hun relatie vol ups en downs... Momenten van mijn eigen leven flitsten voorbij

Vanavond genoten van jullie theater, therapieresistente, workshop ala training... In geen jaren zo’n goede nuttige waardevolle theatervoorstelling gezien... Dank ervoor..

Zeer indringend, herkenbaar,leerzaam met indrukwekkend schouwspel van Eva op een unieke locatie. Deze kennis van onze emotionele ontwilkkeling zou al op consultatiebureau verspreid moeten worden. Beslist een aanrader!

Ik ben nog zo onder de indruk. Wat was dit ongelofelijk goed!💓🙏 En kom dus een 2e keer binnenkort met m'n nieuwe liefde. Zelf heb ik al 25 jaar coachingpraktijk, en doe persoonlijk en professioneel veel met dit thema, echt bijzonder treffend neergezet...

Afgelopen vrijdag hebben mijn man en ik jullie voorstelling Dichterbij bezocht. In 1 woord FANTASTISCH. Momenteel zitten we na bijna 30 jaar vast in onze relatie, waar we beiden andere verklaringen voor hebben. We houden veel van elkaar en willen ervoor vechten, maar we wisten niet hoe. Naar een relatietherapeut gaat mijn man niet, dus heb ik als verassing kaartjes gekocht voor Dichterbij. Hij bedankte me na afloop voor dit cadeautje en zei: “ik heb een geweldige indrukwekkende en ook wel moeilijke angstige avond gehad. Ik wil dat we er weer samen voor elkaar zijn.” Bij mij kwam jullie voorstelling ook binnen. Zo herkenbaar. M’n tranen rolden over m’n wangen.

Bedankt voor de mooie en inzichtvolle voorstelling ! Wat een geweldige combinatie van toneel, muziek, spel, show en kennis over zo’n interessant onderwerp. Het schept zoveel inzicht op de relatie waar ik verdrietig genoeg net uit ben. Maar geeft kracht en inspiratie om een nieuwe relatie op termijn niet uit de weg te gaan. Sterker nog om bewust te zijn ook van hoe ik als kind gehecht ben en hoe dat doorwerkt in de liefde. Dankjulliewel en ga door met dit mooie werk

Ik zou zo weer gaan....je wordt met je neus op feiten gedrukt . Zo herkenbaar en realistisch. Voor mij is het ruim 1 jaar geleden maar het staat nog op mijn netvlies

Wij zijn gisteravond bij jullie voorstelling geweest (zaten vooraan) en vonden het heel bijzonder, bekende thema's en veel herkenning, gaf veel stof tot praten tot laat in de nacht en nu is er van beide kanten het voornemen om de verbinding weer te 'voeden'. Juist door de theorie erachter is er meer inzicht en zien we nu dat we allebei verantwoordelijkheid moeten nemen en niet eenzijdig ;), dus dank daarvoor <3

Ik heb een gek verhaal. Maar ook wel mooi. Ik was in jullie voorstelling en ben in de pauze weggelopen. De reden was dat ik het eerste deel zo verschrikkelijk vond, dat ik het niet meer trok. Het was dus erg goed in elkaar gezet!! En voor mij erg confronterend. Nu is een probleem dat mijn vriend de rest van de voorstelling heeft uitgekeken en een paar keer met tranen in de ogen zat en wenste dat ik in de zaal was gebleven, omdat het voor onze relatie zo mooi had kunnen zijn. Dus grote complimenten aan jullie! Nu is mijn vraag of ik heel misschien binnenkort toch nog naar een van de voorstellingen kan komen om alsnog het tweede deel te bekijken.

Tot de laatste minuut geboeid! ontzettend knap om psychologie om te denken in theater wat dan ook nog: boeit, begrijpelijk is, een verhaal vormt, te volgen is, herkenbaar is en dan ook nog es toepasbaar is in je eigen relatie(s)! Waar ik veel woorden nodig heb🤣 is de recensie van mijn partner: Een BHV voor je relatie"

Wat een geweldige leerzame ,confronterende ,en super realistische voorstelling. Beste tip: boeken en genieten. Terug in je eigen tijd Wij hebben zoveel gezien,gevoeld,en nog na genoten tot laat in de nacht . Lokatie perfect. Heel.veel succes Toppers. Acteurs met een echt gevoel en een heel groot hart ❤❤❤❤

Buitengewoon fantastisch! Een waardevolle ervaring en wat een verrijking voor het leven. Als je genegen bent om naar jezelf te kijken en bereidt bent je te verdiepen in je liefhebbende dan is deze voorstelling tevens echt een eyeopener. Het geeft je op een heldere maar indrukwekkende manier inzichten en handvatten. De aanwezige humor werkt relativerend en houdt het toegankelijk

Dank voor een humoristische en heldere voorstelling gisteren! Jullie voorstelling zal voor velen "life-changing" zijn!

Mijn zus en ik hebben gisteren zo genoten van de voorstelling. Het was echt heel bijzonder hoe jullie theorie en praktijk hebben weten te verweven en hoe dit overgebracht werd. Ik heb al heel veel toegepaste psychologieboeken gelezen over relaties en de liefde, maar in deze voorstelling leken al die boeken bij elkaar te komen.

Gistermiddag heb ik de voorstelling Dichterbij gezien in Leeuwarden. Fantastisch!!!! Zo goed gespeeld en zo mooi verteld. Zoveel dingen om over na te denken, om mee aan de slag te gaan.

Graag wil ik jullie nog een reactie geven op jullie theatershow van afgelopen vrijdag 3 september. Hans en ik zijn aangeraakt, geraakt en het dendert nog door. Ik wil delen, dat doordat we over jullie theater show hebben gepraat met zus, zwager, broer en schoonzus er een ongelooflijk open gesprek is geweest. Een openheid als nooit tevoren. Over hoe we in het leven staan, hoe we met het leven omgaan, onze sterke en kwetsbare kanten en vooral elkaar ruimte geven in die we zijn. Een magische avond. Het geeft een opening voor elkaar nog beter te leren kennen, zonder oordeel. Lieve groetjes en nogmaals dank voor de prachtige avond!!!

Genoten van de geweldige voorstelling, heel bijzonder. Niet goed uit te leggen. Gewoon naar toe gaan. Voor iedereen met een relatie interessant, boeiend, hilarisch, herkenbaar. Soms een open deur, soms vernieuwen. Een geweldige talentvolle cast.

Supermooi! Prachtige inhoud. héérlijk geacteerd, nu nog aan het laten landen allemaal. Waardevolle avond

In één woord: geweldig

Echt heel mooi gedaan en indrukwekkend. Ook de muziek prachtig.

Onmisbaar deze kennis en inzichten wanneer je als ouder, partner en/ of collega het beste uit jezelf, je gezin of omgeving wil halen

Zonder opsmuk, gewoon zoals het kan zijn

Wondermooi

Ik ben naar de voorstelling geweest van dichterbij, samen met mijn man. Wat hebben we daar veel van geleerd én van genoten. Ik heb het iedereen aangeraden. Ook daarvoor bedankt

Onlangs naar dichterbij geweest. Prachtig theaterstuk! Indrukwekkend acteerwerk. De moeite waard!

Zo intens en zo bijzonder.... Dit geeft ruimte voor groei.... En bloei...

Het heeft ons aan het denken gezet en gespreksstof gegeven voor onze eigen relatie

Gisteren geweest! Zeker de moeite waard...

Afgelopen weekend heb ik samen met mijn man de voorstelling Dichterbij bijgewoond. Een hele mooie en inspirerende avond die voor mooie gesprekken en een versterkt gevoel van onderlinge verbinding heeft gezorgd. Bedankt daarvoor!

We vonden de voorstelling gisteravond echt heel goed. We hebben er van genoten en een hoop opgestoken!

Wat hebben wij genoten en wat kwam het binnen. Geniaal,de moeite van het wachten dubbel en dwars waard geweest. Geweldig,wat jullie met elkaar hier neer hebben gezet.

Ik ben vandaag bij de voorstelling dichtbij geweest wat herkenbaar het raakte me echt! Wederom mijn complimenten hoe jullie zulke onderwerpen in een theater verwerken. Ik ben ook bij dag mama 1 geweest toen werkte ik nog in de zorg met mensen met dementie dit was ook zo leerzaam.. De handvaten uit deze voorstelling neem ik zowel in privé als in mijn werk mee, ik werk nu als leerling tot psychiatrisch verpleegkundige bij een opname kliniek waar ik ook veel werk met mensen met dezelfde gevoelens qua zelfbeeld en hoe dit verloopt in een relatie. Ik hoop dat jullie meer van zulke voorstellingen gaan maken, ik zal er dan zeker aanwezig zijn..

Ik heb een gek verhaal. Maar ook wel mooi. Ik was in jullie voorstelling en ben in de pauze weggelopen. Enerzijds omdat ik het mondkapje niet kon handelen. Ik had gehoopt er een beetje mee te kunnen sjoemelen en mijn neus vrij te kunnen houden. Maar de andere reden was dat ik het eerste deel zo verschrikkelijk vond, dat ik het niet meer trok. Het was dus erg goed in elkaar gezet!! En voor mij erg confronterend. Nu is een probleem dat mijn vriend de rest van de voorstelling heeft uitgekeken en een paar keer met tranen in de ogen zat en wenste dat ik in de zaal was gebleven, omdat het voor onze relatie zo mooi had kunnen zijn. Dus grote complimenten aan jullie! Nu is mijn vraag of ik heel misschien binnenkort toch nog naar een van de voorstellingen kan komen om alsnog het tweede deel te bekijken. Met mondkapje op. 🙂 Het gaat me er vooral om zo snel mogelijk te kunnen deelnemen. Ik hoor het graag van jullie.

Een aanrader voor iedereen, muziek prachtig en pakkend

Eerlijk en wezenlijk tegelijk, 'Dichterbij' ❤ Gezien. Grandioos. Laten zien hoe belangrijk een liefdevolle opvoeding is. Verplichte kost voor relaties. Geeft inzichten in het ontstaan van hechtingen en mogelijke oplossingen in behoeften van mensen. Geven tips in communiceren. Te veel om op te noemen. Gewoon gaan kijken.''

Beide voorstellingen zijn zeer de moeite waard! En helemaal op hun locatie in Buren!

De tijd waarin wij momenteel leven zorgt ervoor dat we vaker samen thuis zijn met onze partner. Voor Jan en mij geldt dit al ruim één jaar omdat wij beide gepensioneerd zijn. Samen thuis heeft zo zijn voordelen maar kan in veel gevallen ook leiden tot stress en irritaties. Hoe houd je je relatie fris en uitdagend? Bij de voorstelling Dichterbij krijg je niet alleen een meer dan indrukwekkend toneelspel te zien maar ook veel uitleg waarom dingen werken zoals ze werken en héél waardevolle tips! Jan en ik hebben hier heel veel aan gehad. Het heeft onze relatie een positieve boost gegeven. Wij kunnen iedereen aanraden om deze voorstelling te gaan zien en te beleven. Zeer de moeite waard. ( mocht je nog een cadeau zoeken voor je partner, vriendin, vriend dan is een kaartje voor de voorstelling een waardevol cadeau).

We hebben een prachtige avond gehad. Inzichtgevend en om over na te denken en te doen...