psychologie in theater

Fijn dat je er bent

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een groep van gepromoveerd psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en acteurs die leven voor onze missie: jou de mooiste liefdesrelatie geven die er bestaat. Waarin jij iedere dag groeit en bloeit. En het beste uit jezelf én je partner haalt.

 We zien het iedere dag weer. Mensen die verlangen naar die ene fijne liefdesrelatie, maar hier niet in slagen. Stellen die worstelen in hun relatie of gewoon maanden, ja zelfs jaren doorkabbelen, zonder eruit te halen wat erin zit. Ze nemen genoegen met ‘prima’ in plaats van ‘geweldig’. Ze zijn zich niet bewust van hun enorme potentie om de relatie te laten uitgroeien in een fijne, veilige en hechte liefdesrelatie.

En dit terwijl de psychologie van de liefde jou als single of stel zoveel moois te bieden heeft! Zoveel baanbrekende, impactvolle en direct toe te passen inzichten en handvatten om de mooiste liefdesrelatie te creëren die er bestaat.

Als gepromoveerd psychologen en wetenschappers hebben we ze allemaal in huis en ontdekken we iedere dag weer nieuwe inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk.

een onvergetelijke avond uit

De mooiste weg naar geluk

En als theatermakers, muzikanten en acteurs bezitten we de kunst om jou hiermee te raken en te inspireren tijdens een intense theateravond uit.  Geen zweverige praatjes, maar een avond vol muziektheater, stand- up comedy, wetenschap en psychologie, waarin de parels van inzichten zitten verstopt. Waarbij al jouw zintuigen worden geprikkeld en de weg naar geluk ineens heel tastbaar en dichtbij komt.

Psychologie in theater verwondert en overdondert. En dit is niet onopgemerkt gebleven

in de media

De kracht van Psychologie in Theater

De afgelopen jaren trokken we de interesse van kranten,  bladen en tv programma’s: van Happinez, Tijd voor Max, Op1, Trouw, Parool, Psychologie Magazine en ga zo maar door. Schreven we een bestseller voor uitgeverij de Arbeiderspers en hebben we honderdduizenden mensen mogen helpen aan meer geluk in het leven en de liefde.

beleef het ook

We zijn er voor jou

Ga mee en ontdek wat de liefde in theater voor jou nog allemaal in petto heeft. Of je nu single bent of 60 jaar getrouwd. Dit wil je niet missen.

David

psycholoog, trauma-expert en liefdesonderzoeker

Hij studeerde klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht en studeerde cum laude af. Hij was werkzaam in traumakliniek het Sinai Centrum te Amersfoort en deed vanaf 2009 ook wetenschappelijk onderzoek naar o.a. de invloed van vroege levenservaringen op emotie, cognitie en gedrag binnen (intieme) relaties. Hij verdedigde zijn proefschrift ‘for bitter or worse’ aan de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht. Naast zijn klinische en academische werk vervult hij zijn missie als psycholoog in het theater.

Sarah

psycholoog en schrijfster van o.a. de bestseller 'Jij bent toch mijn dochter'

Ze begon haar loopbaancarrière in de ambulante sector (RIAGG Vlaardingen) en psychiatrie (PRO PERSONA, Wolfheze). Hier behandelde ze mensen met uiteenlopende problematiek als stemmingsstoornissen, cognitieve problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, somatoforme stoornissen etc. Ze maakte de overstap naar de somatiek en psychogeriatrie. Haar aanpak is concreet, creatief en doortastend. Met veel humor en ‘menselijkheid’ schreef ze JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER? over haar belevenissen binnen de psychologische praktijk. Deze door de Arbeiderspers uitgegeven roman werd een bestseller. Als toneelschrijfster is ze een drijvende kracht achter de producties van Psychologie in Theater.

Lydia

artistiek leider en actrice

Na haar studie aan de kunstacademie werkte ze als beeldend kunstenaar aan diverse projecten in binnen- en buitenland. Ze ontwikkelde de algehele visie achter Psychologie in Theater. Als artistiek leider is ze verantwoordelijk voor de artistieke en theatrale impact van de producties. Met haar gevoelige en subtiele spel geeft ze haar publiek een indringende inkijk in de belevingswereld van haar personages.

Misha

ontwikkelingspsycholoog en singer-songwriter

Hij studeerde ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht en kwam al vroeg in aanraking met de helende kracht van muziek en theater. Na zijn afstuderen combineerde hij zijn werk als psycholoog met muzieklessen voor kinderen en volwassenen met o.a. autisme en ADHD. Als singer-songwriter begon hij complexe psychologische fenomenen te vervatten in toegankelijke melodieën en teksten voor jong en oud. Voor zijn theaterwerk bundelt hij de krachten met producer Ton Snijders, wie tevens werkt met artiesten als Frank Boeijen, Liesbeth List, Youp van ’t Hek, Ramses Shaffy en Typhoon.