Veelgestelde vragen

Ik heb stoelnummer 5 en 7, zitten wij dan naast elkaar?

Ja, jullie zitten naast elkaar. Sommige theaters werken met een even/oneven nummering.  Aan de linkerzijde van de zaal vindt u de even nummers, aan de rechterzijde van de zaal de oneven nummers.

Worden we wel naast elkaar geplaceerd?

Alle bestellingen uit één order worden automatisch naast elkaar geplaatst. Als je onverhoopt afzonderlijk van elkaar besteld hebt, stuur ons dan na de bestelling een mailtje.

Mijn downloadlinkjes in de mail werken niet. Wat nu?

Op 18 november zijn we overgegaan op een nieuw ticketsysteem. Dit maakt dat de downloadlinkjes van bestellingen geplaatst vóór 18 november helaas niet werken.

Maar geen zorgen! We kunnen de downloadlinkjes in het theater gewoon uitlezen. Neem de mail met linkjes dus mee!

 

 

Waar kan ik meer informatie over mijn theaterbezoek vinden?

Op deze pagina vind je meer informatie over jouw theaterbezoek. Denk aan informatie over parkeren, horecamogelijkheden, openingstijd van de theaterzaal etc.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons mailen via info@psychologieintheater.nl

Let op: als jouw vraag niet tussen deze veelgestelde vragen staat of beantwoord kan worden adhv de informatie in deze link, beantwoorden we jouw vraag binnen 2 werkdagen.

 

 

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Zojuist heb je de orderbevestiging ontvangen. De tickets zèlf ontvang je enkele dagen tot een dag voor aanvang. Hou je mail in de gaten!

Kan ik een vaste zitplaats kiezen?

Wanneer je last hebt van slecht zicht/slecht gehoor, claustrofobie of hoogtevrees, kunnen we aparte plekken voor je reserveren. Geef dit dan UITERLIJK BINNEN EEN WEEK NA JE BESTELLING door.

Ik ben mijn tickets kwijt. Wat nu?

Je kunt via onze selfservice tool opnieuw je tickets aanvragen. Klik hier om naar de tool te gaan.

Kan ik na de bestelling een BTW factuur ontvangen?

De factuur wordt meegezonden met jouw tickets.

Kunnen mijn tickets verplaatst of geretourneerd worden?

Aangezien onze organisatie werkzaam is in de evenementenbranche met datum gebonden evenementen kan geen gebruik worden gemaakt van het herroepingsrecht. Tickets kunnen niet worden geretourneerd of verplaatst. Het bepaalde in artikel 6:230p sub e BW is van toepassing op de losse tickets.

Kan ik mijn tickets doorverkopen?

Het is mogelijk om je tickets door te verkopen. Jouw tickets ontvang je een dag voor de voorstelling. Wil je jouw tickets eerder doorverkopen, stuur ons dan een mailtje voor de PDF. Je kunt ons mailen op info@psychologieintheater.nl