WAAROM GEEN RIJ- OF STOELNUMMER?

Placering

De reden dat we de kaarten ongeplaceerd verkopen, is dat we in de praktijk ervaren hebben dat we hiermee beter tegemoet kunnen komen aan de behoefte van ons publiek.

Zo kunnen we mensen, altijd na overleg met ons als organisatie, in geval van ziekte o.i.d., eenvoudig overboeken naar een andere speeldatum – in hetzelfde theater of elders in het land.

Daarnaast komt het geregeld voor dat vrienden, vriendinnen, familieleden, nieuwe geliefdes, op een later moment in de tijd besluiten te boeken, maar wel graag wensen te zitten naast hun bekenden. Door de show ongeplaceerd te verkopen, kunnen we aan deze vraag tegemoet komen.

Ook komt het voor dat stellen tussentijds onverhoopt uit elkaar zijn gegaan, beiden de voorstelling willen zien, maar niet naast elkaar willen zitten. Door de voorstelling ongeplaceerd te verkopen, kunnen we aan deze vraag tegemoet komen.

De kans op een goede plek is voor iedereen gelijk op de avond zelf. Indien u redelijk op tijd bent, bent u verzekerd van een ‘1e rangs’ plek. Zijn deze plekken vergeven, dan komt u op een 2e rangs plek terecht.

Beiden rangen bieden uiteraard goed zicht op het podium.

filter bezig...