dichterbij

TICKETS

Als (gepromoveerd) psychologen en theatermakers nemen we u mee in de wereld van de liefde. Ga mee op deze indrukwekkende reis, naar de oorsprong van het leven.

 

De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in het mooie vestingstadje Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15).  Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

 

Op 15 april speelt ze in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

 

Reserveer nu uw tickets.

RELATIECRISIS IN THEATER – DICHTERBIJ

Ervaar wat ons geluk in de liefde in de weg staat en begrijp hoe we het tij kunnen keren. Zodat het leven zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn – met elkaar.

Dichterbij (a) 2020 – Regie Gerard Evers – Muziek Misha Blom

DE VOORSTELLING

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van Simon en Eva, een muzikant en manager met twee kinderen. Ze lijken tevreden met hun huwelijk, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

 

Wanneer hun relatiecrisis het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk om van hun liefde een succes te maken – om hun kinderwonden te helen en weer dichter tot zichzelf én elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

 

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over leven, strijd en aanvaarding. Dichterbij gaat over ons allemaal!

Ik heb ontzettend gelachen, heb gehuild, werd verwonderd, ontroerd, en heb heel wat bijgeleerd. Deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen. Schitterend acteerwerk, prachtige performance. Deze avond zal me nog lang nablijven

Lawrence van Belder

In één woord: geweldig

Francis van Don

Een heftige avond

Marga van Dam

Het leukste uitje uit onze relatie!

Bianca Schoonbergen

Missie

Als het zoveel mensen niet lukt om de liefde vast te houden, hebben we een probleem, een probleem dat ontrafeld moet worden.

 

DICHTERBIJ neemt je mee naar de belangrijkste inzichten, handvatten en stappen om het geluk in de liefde te vergroten.

 

Ga mee op deze reis, vol ontroering en humor, naar de oorsprong van het leven. Zodat zij zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn – voor iedereen.

Zo intens en zo bijzonder….dit geeft ruimte voor groei……en bloei….

Willie van Gent

Zonder opsmuk, gewoon zoals het kan zijn

Melio Wagtho

Het heeft ons aan het denken gezet en gespreksstof gegeven voor onze eigen relatie

Jurgen en Carola van Oostrum

Ga het ook aan

De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

Theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15)

Reactie